Blog

Intenzív lakberendező kurzus Müller Mónikával!

2019. február 15.

Tanuljon lakberendezést profitól!

4 napos intenzív kurzus a Müller Mónika Enteriőr szervezésében azoknak:

  • akik ambíciót éreznek saját otthonuk megtervezéséhez, de kevésnek érzik a magazinokból elleshető trükköket,
  • akik szívesen választanák hivatásuknak a lakberendezést, ezért a többéves képzés előtt szívesen nyernének betekintést a szakma rejtelmeibe, így alapozva meg döntésüket,
  • akik egyszerűen érdeklődnek a lakberendezés, valamint a textilek, bútorok, különböző stílusirányzatok iránt, és szívesen tanulnak.

Milyen a jó konyha?

2017. december 14.

A konyha ”veszélyes üzem”, ahol általában sok időt töltünk. Ha azt szeretnénk, hogy az újonnan elkészült konyhánk biztonságos legyen és megkönnyítse a főzést érdemes betartani néhány alapszabályt.

Milyen a jó gyerekszoba?

2017. november 16.

Ha gyerekszoba tervezésére kerül sor, két fő szempontot érdemes mindenképp figyelembe venni. Az egyik a funkció és a biztonság, melyek kéz a kézben járnak. A szoba csak akkor lesz kényelmes a mindennapi használat során, ha nyugodt szívvel hagyhatjuk játszani és tanulni gyermekünket. A másik fontos szempont a design, melynek mai trendek alapján már a felnőttek számára sem kell élvezhetetlennek lennie. Sőt épp ellenkezőleg! Egy kis kreativitással létrehozhatunk olyan tereket, amelyben a szülők és a gyerekek is komfortosan érzik magukat.

Elkészült munkánk: Nagypolgári extravagancia

2017. november 2.

Nagypolgári extravagancia

A budapesti nagypolgári lakások mindig tele vannak új lehetőségekkel. Ezzel az ötvenes évei végében járó házaspár is tisztában volt, amikor megvásárolták ezt a 140 négyzetméteres budai lakást.

Fémes felületek

2017. október 19.

Arany, ezüst, bronz, rose gold. Ezek a színek kétségkívül uralják az aktuális lakberendezési trendeket. Legyen szó a kicsit hűvös skandináv dizájnról vagy a glamourosan sikkes  stílusról, a metálhatású kiegészítőkkel nem lövünk mellé.

Pihenés felsőfokon

2017. október 6.

Bármennyire is szeretnénk még több kiülős estéket a teraszon vagy könnyed délutáni pihenőt a kertben, el kell fogadni, hogy véget ért ez az időszak, és újra be kell szorítkoznunk a négy fal közé. Ám egyáltalán nem olyan szomorú a helyzet, ha van egy megfelelő kanapénk vagy fotelünk hozzá. Egy lakás otthonosságát legtöbbször a kényelem adja meg, amelyhez szinte elengedhetetlenek a jól kiválasztott ülőbútorok.

Őszre hangolódva

2017. szeptember 20.

Az ősz kétségkívül megérkezett. Ahogy a ruhatárunkat is lecseréljük a rossz idő beköszöntével, úgy érdemes az otthonunk dizájnját is picit „ősziesíteni”. A következőkben megmutatjuk, hogy miként kelthetünk otthonosabb, melegebb érzetet a lakásunkban, illetve eláruljuk, milyen színek számítanak trendinek idén ősszel.

Függönyözési és textildekorációs workshop

2017. szeptember 14.

Szeretnél még többet megtudni a függönyökről? Nem tudod, hogy milyen anyagot válassz sötétítőnek? Kíváncsi vagy a legújabb függönyözési megoldásokra és trendekre? Vegyél részt Müller Mónika függönyözési és textildekorációs workshopján szeptember 28-án, 17:00 és 20:00 óra között! 

Függönyözési kalauz

2017. szeptember 7.

A függönyözés és árnyékolás talán egy olyan szegmense a lakberendezési folyamatoknak, amelyet sokan megtervezés nélkül a végére hagynak, pedig a legtöbb esetben igen fontos megtalálni a helyiség fényviszonyainak megfelelő, és dizájnban is passzoló árnyékolót.

Aktuális munkánk: Belvárosi mini-lakás

2017. augusztus 24.

Az iskolaszezon kezdetével több szülő is úgy gondolja, hogy hosszú távon jobban megéri egy kisebb lakást venni egyetemista gyerekei számára, mint bérelni. Ezzel a most bemutatott lakás tulajdonosai is egyetértenek, akik egy nagy lakást bontottak ketté gyermekeik részére.

Elkészült munkánk: Színesen skandináv lakás

2017. augusztus 10.

A következőkben egy már elkészült projektünkbe adunk bepillantást, aminek a képeit már a Lakáskultúra januári számában is láthattátok. Most bevezetünk Benneteket a tervezés és a kivitelezés folyamataiba, előtte-utána képekkel, valamint némi stíluskalauzzal.

Fókuszban a terasz

2017. július 27.

Így a nyár derekán, akarva-akaratlanul is egyre több időt töltünk a szabadban. Napközben szívesen napozunk egy kényelmes nyugágyon, a kellemes esti órákban pedig kerti grillezésre csábítjuk a barátokat. Szerencsére már egyre színesebb a kültéri dekorációk, bútorok és textilek palettája, amiket az alábbi bejegyzésben foglaltunk össze.

Mindenünk az utazás!

2017. július 13.

Legyen vízpart vagy városi kalandozás, a nyár egyértelműen az utazásról szól.  A nyaralásról visszatérve sokakban még hosszú idők múlva is élénken élnek az élmények és a csodálatos helyszínek emlékképei. Az egzotikus tájak, pezsgő nagyvárosok és távoli kultúrák a lakberendezési márkákat is megihlették, ezért már számos formában hozhatjuk be az otthonunkba az utazás élményét.

Megjelentünk a januári Otthon magazinban

2016. január 13.

Müller Mónika legújabb munkáját megtaláljátok a januári Otthon magazinban.

A hideg közeledtével

2016. január 13.

A hideg közeledtével szívesen vesszük körül magunkat otthonunkban meleg és puha dolgokkal. A Serge Lesage magas minőségű designszőnyegeiért látogasson el stúdiónkba.

Élitis tapéta újdonságok

2016. január 13.

Merészség, innováció, és minőség. 
Ezekkel a szavakkal lehet jellemezni a francia Élitis legújabb tapéta kollekcióját. 

Lakberendezés. Minden egy helyen a tökéletes otthon kialakításához.