Tervezés lépésről lépésre…

01
Megrendelői igény feltérképezése
Mónika egy személyes találkozó során megismeri az Ön életformáját, elképzeléseit, igényeit. Hozott képekből vagy saját fotók alapján feltérképezi az Ön ízlését és a lehetőségeket.
Helyszíni bejárás után végül összehangoljuk az igényeket és az építészeti adottságokat.
02
Térszervezés, stílusjegyek kialakítása
Elkészítjük a vázlattervet, figyelembe véve az anyagi lehetőségeket is. Ebben a tervben már kijelöljük az egyes helyiségek és funkciók helyét, meghatározzuk a méreteket, majd készítünk egy berendezési tervet is. Az 1. szakaszban feltérképezett ízlésvilágból kiindulva, saját szemléletünkkel kiegészítve összeállítunk egy hangulati kollázst. Ennek mentén válogatjuk össze az otthon hangulatát meghatározó anyagokat: burkolatokat, tapétákat, kárpitanyagokat, függönyöket, szőnyegeket, falszíneket, stb. Ezek az anyagok szalonunkban rendelkezésre állnak, így könnyen párosíthatóak, vagy módosítási igény esetén cserélhetőek.
03
Tervek készítése, tervdokumentáció

Az anyagválogatás véglegesítése és elfogadása után részletesen kidolgozzuk a terveket, és lépésről lépésre meghatározzuk a teendőket az alábbiakra kiterjedően:

- bontási- és építési terv,
- világítási- és kapcsolási terv, dugaljak elhelyezése,
- falnézetek,
- bútortervek,
- látványtervek,
- költségbecslés.

A tervezési folyamat végét a tervdokumentáció átadása jelenti. A kivitelezés során ez a "biblia", ezt követik a szak- és mesteremberek. Ahhoz pedig, hogy minden a terv szerint alakuljon, nem engedjük el a megbízó kezét, Mónika személyesen is követi és ellenőrzi a megvalósulást.

+
Átadás

A tervezési folyamat végét a tervdokumentáció átadása jelenti. A kivitelezés során ez a "biblia".

Lakberendező vagyok.
Minden projektet személyesen kísérek, minden ügyféllel személyesen tartom a kapcsolatot.

Foglaljon időpontot egy személyes találkozásra »