Blog

« Vissza a bejegyzésekhez

Kertvárosi modern lakás

Adott volt egy lakóparki, ideális méretű lakás, ahol az enteriőr kialakításánál szempont volt a jó térkihasználás és a fény beengedése a lehető legtöbb helyre, hiszen a tervezésnek köszönhetően a fény csodálatosan átjárja a lakást. Ezért a lépcsőhöz lamellás korlátot tervezett Mónika, amelyet otthonos érzetet adó fából készített el az asztalos csapat.

Ez a fa anyaghasználat köszön vissza a nappali beépített polcrendszerénél és a lépcső alatti tárolónál is. A modernitást a taupe festett felületekkel és a metálos, greige konyhabútorral értük el. A végső berendezésnél a semleges taupe alapot egy hangsúlyos színnel, a sütőtök színű étkezővel tettük izgalmassá. 

Az előszoba, mint a lakás névjegye előrevetíti az egész otthon hangulatát és igényességét. A kárpitozott leülő hátfala bontja a monokróm színvilágot, a saját bemutatótermünkben is megvásárolható egyedi kiegészítőkkel pedig otthonosabbá és jól használhatóvá tettük a teret.
Az ergonomikusan kialakított fésülködő asztalt a gardróbban helyeztük el, a mosást, szárítást pedig megkönnyíti a gondosan megtervezett mosó- és gardrób szoba.

Az emeleti folyosóról sok ajtó nyílik a gyermek hálóhoz, a dolgozó- és vendégszobához, ezért ezt a részt bohókás tapétával fogtuk össze, ami keretbe foglalja az emeleti előteret.
Az óbudai családi ház egyik legerősebb helyisége belsőépítészeti szempontból a fürdő, ahol nem csupán a funkció esztétikus kilakítása, hanem a szoba hangulat elérése volt a cél. Ezért itt drámai eszközökkel dolgoztunk, a fémes felületekkel a fali műalkotás aranya jól harmozál, a hangulat keménységét pedig lágyítja a szőnyeg és fotel használata.

A hálószobában a drámaiságnak már nincs nyoma, a finom részleteket itt főként az amerikai Thibaut tapéta lágy fémes mintája és a díszpárnákhoz festett kép adja.


Lakberendező vagyok.
Minden projektet személyesen kísérek, minden ügyféllel személyesen tartom a kapcsolatot.

Foglaljon időpontot egy személyes találkozásra »