Blog

« Vissza a bejegyzésekhez

Fémes felületek

Arany, ezüst, bronz, rose gold. Ezek a színek kétségkívül uralják az aktuális lakberendezési trendeket. Legyen szó a kicsit hűvös skandináv dizájnról vagy a glamourosan sikkes  stílusról, a metálhatású kiegészítőkkel nem lövünk mellé.

A lágyan csillogó, nőiesnek mondható rose gold tárgyak még mindig nagy rajongásnak örvendenek. Most férfiasabb, loft hatást keltő fémes felületekkel kombinálva egy újszerű, karakánabb hatást érhetünk el.

Csillogás a falakon

Ha nem csak a kiegészítőkön szeretnénk metál felülettel dolgozni, gondolkozhatunk falakban, függönyökben sőt kárpitanyagokban is. Különleges hatást érhetünk el, ha az antikolt vagy rozsdás felületeket finoman csillogó arannyal, bronzzal vagy rose golddal kombináljuk. Ebben a miliőben mindig jól mutat a fekete.

Természetes formákkal és anyagokkal ötvözve

Meghökkentő lesz a végeredmény, ha a természetből merített formákat fémes anyaggá lényegülve hozzuk vissza az enteriőrbe. Nem is kell messzebbre mennünk, a mostanában oly közkedvelt, trófeát idéző állati koponyáknál.

Fémes fényesség

A mindennapi életünk elképzelhetetlen lámpák nélkül. Az enteriőr akkor lesz igazán élhető és barátságos, ha mindennapi tevékenységeinkhez tudunk megfelelő fényt biztosítani. A fémes stílus kedvelőinek szerencsére ezen a téren sem kell nélkülöznie. 

Balassi Bálint utcai bemutatótermünkben, számos termék közül válogathattok ebben a témában. Gyertek és nézzetek körül!

 

 

Lakberendező vagyok.
Minden projektet személyesen kísérek, minden ügyféllel személyesen tartom a kapcsolatot.

Foglaljon időpontot egy személyes találkozásra »