Müller Mónika bemutatkozás

Müller Mónika elegáns, funkcionális, a legapróbb részletekig átgondolt, minden elemükben a megrendelők igényeihez szabott enteriőröket tervez több évtizedes tapasztalattal, az általa életre hívott Style Center by Müller Mónika üzletében pedig a stílusos otthon megteremtéséhez kínál személyesen válogatott bútorokat és kiegészítőket.

Egy otthon sokat elárul lakójáról. Ahogyan a helyiségek funkcióinak csoportosítása az életvezetési szokásokba enged betekintést, úgy a felhasznált színek, a bútorok jellege és a választott tárgyak összessége egy összetett, ugyanakkor finoman árnyalt képet rajzol a tulajdonosáról. Ennek megvalósításában nyújt szakértő segítséget a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Müller Mónika és csapata.

Müller Mónika stílusa nőies, elegáns, mégis visszafogott, ugyanakkor jellegzetes, azonnal felismerhető jegyek határozzák meg. Az érzékenyen megrajzolt enteriőrök finom tört színpalettával hívogatnak, berendezésüket kortalannak ható bútorok alkotják extravagáns kiegészítőkkel fűszerezve. Kivételes hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagokra, előszeretettel használ sötét fafajtákat, bőrt, gyapjút, lágyan omló selymet, szívesen játszik a matt és fényes felületek keverésével, izgalmas textúrákkal. Szemléletét egyfajta haute couture minimalizmus jellemzi, amelyeknek stílusos összképe olykor az ázsiai berendezőművészet vagy éppen art-deco ihletését mutatja. Az általa tervezett enteriőrök elegánsak és funkcionálisak, a legapróbb részletekig átgondoltak ugyanakkor minden elemükben a megrendelők igényeihez szabottak.
Müller Mónika nem csupán tervezőként hozott létre egy különleges univerzumot, de az általa életre hívott Style Center by Müller Mónika üzletében meg is vásárolhatók a stílusos otthon megteremtéséhez szükséges bútorok és kiegészítők. A személyesen válogatott kollekcióban kanapék, fotelek, ágyak, étkezőbútorok, asztalkák, és lakberendezési tárgyak egyaránt szerepelnek. A kínálat egymással jól kombinálható darabokból áll, így komplett enteriőrök is berendezhetők, de egy-egy kiegészítőnek köszönhetően új ízzel gazdagodhat egy már berendezett tér is.

 

Lakberendezés. Minden egy helyen a tökéletes otthon kialakításához.