Müller Mónika enteriőr tervező

Müller Mónika lakberendező elegáns, funkcionális, a legapróbb részletekig átgondolt, minden elemükben a megrendelők igényeihez szabott enteriőröket tervez több évtizedes tapasztalattal. Budapesti belvárosi szalonjában a stílusos otthon megteremtéséhez kínál személyesen válogatott bútorokat, textíliákat, tapétákat, kiegészítőket és lakásdekorációt.

Egy otthon sokat elárul lakójáról. Ahogyan a helyiségek funkcióinak csoportosítása az életvezetési szokásokba enged betekintést, úgy a felhasznált színek, a bútorok jellege és a választott tárgyak összessége egy összetett, ugyanakkor finoman árnyalt képet rajzol a tulajdonosáról. Ennek megvalósításában nyújt szakértő segítséget a több évtizedes tapasztalattal rendelkező és elismert lakberendező, Müller Mónika, valamint tervező és szakértő csapata.

Müller Mónika stílusa nőies, elegáns, visszafogott, ugyanakkor jellegzetes és azonnal felismerhető jegyek határozzák meg. Az érzékenyen megrajzolt enteriőrök finom tört színpalettával hívogatnak, berendezésüket kortalannak ható bútorok alkotják extravagáns kiegészítőkkel fűszerezve. Mónika kivételes hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagokra, előszeretettel használ sötét fafajtákat, bőrt, gyapjút, lágyan omló selymet, szívesen játszik a matt és fényes felületek keverésével, izgalmas textúrákkal. Szemléletét egyfajta haute couture minimalizmus jellemzi, amelyeknek stílusos összképe olykor az ázsiai berendezőművészet vagy éppen art-deco ihletését mutatja. Az általa tervezett enteriőrök elegánsak és funkcionálisak, a legapróbb részletekig átgondoltak, ugyanakkor minden elemükben a megrendelők igényeihez szabottak.

Müller Mónika nem csupán tervezőként hozott létre egy különleges univerzumot, de szalonjában meg is vásárolhatók a stílusos otthon megteremtéséhez szükséges bútorok és kiegészítők. A személyesen válogatott kollekcióban kanapék, fotelek, ágyak, étkezőbútorok, asztalkák, textíliák és lakberendezési tárgyak egyaránt szerepelnek. A kínálat egymással jól kombinálható darabokból áll, így komplett enteriőrök is berendezhetők, de egy-egy kiegészítőnek köszönhetően új ízzel gazdagodhat egy már berendezett tér is.

Mónika a SzÉPÍTŐK c. televíziós műsor lakberendezési rovatában számos alkalommal betekintést engedett egy-egy projektjébe.

Madárhegyi újépítésű lakás kialakításának titkai

Egy budapesti 9. kerületi régi bérlakás újjászületése

Egy belvárosi lakás felújítása

Gyerekszoba trendek - Milyen tapétát válasszunk?

 

<

Lakberendező vagyok.
Minden projektet személyesen kísérek, minden ügyféllel személyesen tartom a kapcsolatot.

Foglaljon időpontot egy személyes találkozásra »