Blog

« Vissza a bejegyzésekhez

Mindenünk az utazás!

Legyen vízpart vagy városi kalandozás, a nyár egyértelműen az utazásról szól.  A nyaralásról visszatérve sokakban még hosszú idők múlva is élénken élnek az élmények és a csodálatos helyszínek emlékképei. Az egzotikus tájak, pezsgő nagyvárosok és távoli kultúrák a lakberendezési márkákat is megihlették, ezért már számos formában hozhatjuk be az otthonunkba az utazás élményét.

Tapéták

Mivel a tapéták újra virágkorukat élik, ezért egyre bátrabban használja a közönség a mintás és különleges tapétákat. Legyen szó akár csak egy kisebb falfelületről vagy egy teljes szoba tapétázásáról, nagy változásokat érhetünk el izgalmas motívumokkal. A pálmafa és egyéb trópusi minták már évek óta töretlen sikernek örvendenek, de a marokkói, gyarmati és skandináv stílus is egyre szélesebb körben elterjedt.

Manuel Canovas tapéta

Cole & Son tapéták és Designers Guild by Christian Lacroix tapétapanel

Textilek

Ha nem akarunk nagymértékű átalakítást, de mégis szeretnénk otthonunkat felfrissíteni, akkor bátran játsszunk a különböző textíliákkal. Pár mintás párna elhelyezése a kanapén vagy egy régi fotel áthúzása, és máris új hangulatot kaphat egy enteriőr.

Etro szövet

Christian Lacroix szövetek és szőnyeg

Kiegészítők

Talán ezektől az apró részletektől válik valóban egyedivé az otthon. Az utazások élményét nem csak fényképeken csempészhetjük be a hétköznapjainkba, hanem akár távoli országokból hozott érdekes tárgyakkal. Üzletünkben számos egyedi és egzotikus dekorációs kiegészítő közül lehet választani, hogy színesítsük otthonunk hangulatát.

Lakberendező vagyok.
Minden projektet személyesen kísérek, minden ügyféllel személyesen tartom a kapcsolatot.

Foglaljon időpontot egy személyes találkozásra »