Blog

« Vissza a bejegyzésekhez

Fókuszban a terasz

Így a nyár derekán, akarva-akaratlanul is egyre több időt töltünk a szabadban. Napközben szívesen napozunk egy kényelmes nyugágyon, a kellemes esti órákban pedig kerti grillezésre csábítjuk a barátokat. Szerencsére már egyre színesebb a kültéri dekorációk, bútorok és textilek palettája, amiket az alábbi bejegyzésben foglaltunk össze.

Kültéri textilek

Az utóbbi években megnőtt a kínálat az igényes és korszerű kültéri textilek terén. Felejtsük el az unalmas egyszínű vagy csíkos szöveteket! Ma már számos olyan anyag közül választhatunk, amelyek elegáns mintákkal és izgalmas struktúrákkal vannak ellátva. Bátran alkalmazzuk kerti bútorok kárpitjaként vagy csak egy-egy kültéri párnán, ezekkel a textilekkel biztos nem lövünk mellé.

Party kellékek

A jó idő beköszöntével szívesebben mozdulunk ki esténként is. Legyen szó könnyed nyári borozásról a barátokkal vagy családi grillezésről, a kertünk kellemes helyszín lehet, ha megfelelő kellékeket használunk. Pár bohókás tálca, színes tányér, és már csak a behűtött italokra és a nyári fogásokra van szükségünk. Na meg persze a jó társaságra.

 

 

Kültéri bútorok

Sajnos a kerti bútorok és kiegészítők dizájnjára még mindig nem fordítanak akkora hangsúlyt a gyártók, mint a beltéri társaikra, de azért jó pár ízléses darabot találunk a piacon. A vékonyodó lábak, filigrán szerkezetű vázak itt is megfigyelhetőek a székeknél és asztaloknál egyaránt. Persze a rusztikus és naturális vonal is nagy hangsúlyt kap a teraszra szánt bútoroknál, amit az általunk készített összeállítás is jól mutat.

Bemutatótermünkben rengeteg dekorációs tárgy és bútor közül lehet választani, amelyek kertünk vagy éppen az erkélyünk ékkövei lehetnek.

 

Lakberendező vagyok.
Minden projektet személyesen kísérek, minden ügyféllel személyesen tartom a kapcsolatot.

Foglaljon időpontot egy személyes találkozásra »