Blog

« Vissza a bejegyzésekhez

Milyen a jó gyerekszoba?

Ha gyerekszoba tervezésére kerül sor, két fő szempontot érdemes mindenképp figyelembe venni. Az egyik a funkció és a biztonság, melyek kéz a kézben járnak. A szoba csak akkor lesz kényelmes a mindennapi használat során, ha nyugodt szívvel hagyhatjuk játszani és tanulni gyermekünket. A másik fontos szempont a design, melynek mai trendek alapján már a felnőttek számára sem kell élvezhetetlennek lennie. Sőt épp ellenkezőleg! Egy kis kreativitással létrehozhatunk olyan tereket, amelyben a szülők és a gyerekek is komfortosan érzik magukat.

Gyermekünk szobájának meg kell felelnie számos funkciónak és mindennapi igényeknek. A kicsik rengeteg időt töltenek szobájukban. Itt tanulnak, játszanak, itt pihenik ki a nap fáradalmait és barátaikat is itt fogjuk vendégül látni. Ehhez az kell, hogy a lehető legpraktikusabban alakítsuk ki a szoba elrendezését, kihasználjuk a tároló helyeket és elegendő fényt is kell biztosítanunk minden tevékenységhez.

Különböző nemű gyerekek egy térben

Gyakran előfordul, hogy fiú és lány testvérek kisebb korban egy szobába vannak berendezkedve. Ilyenkor nagyon fontos, hogy olyan textileket és kiegészítőket válasszunk, amelyek mindkét fél számára kellemesek. Jó megoldás lehet az emeletes ágy, ahol kicsit elbújhatnak és bekuckózhatnak a külön világukba. Az ágyak alatti hely kifejezetten alkalmas a kincsek tárolására és a játék színhelyéül is szolgálhat.

Különleges érdeklődésű gyerekeknek

Ha gyermekünk aktívan érdeklődik egy téma iránt, a szobája bátran tükrözheti fantáziájának világát. Sokan álmodoznak arról, hogy hajóskapitányok lesznek, vagy vannak, akik már kisgyerekként is az ázsiai kultúra megszállottjai. A képzeletnek nincs határa!

Fiatal felnőtteknek

A kis gyerekekből hamar fiatal felnőttek válnak és teljesen megváltozik a szoba jelentősége. Kevesebb időt töltenek a szobában, akár kollégiumba költöznek és csak a hétvégéken járnak haza. Ilyenkor már kifinomultabb, letisztultabb designra van szükség, játékok helyett ruha- és könyvtárolási lehetőséggel.

Bemutatótermünkben minden textil és kiegészítő a rendelkezésetekre áll, ami meghitté és trendivé varázsolja a gyerekek szobáját az újszülött kortól egészen a fiatal felnőtt korig.

Lakberendező vagyok.
Minden projektet személyesen kísérek, minden ügyféllel személyesen tartom a kapcsolatot.

Foglaljon időpontot egy személyes találkozásra »