Blog

« Vissza a bejegyzésekhez

Őszre hangolódva

Az ősz kétségkívül megérkezett. Ahogy a ruhatárunkat is lecseréljük a rossz idő beköszöntével, úgy érdemes az otthonunk dizájnját is picit „ősziesíteni”. A következőkben megmutatjuk, hogy miként kelthetünk otthonosabb, melegebb érzetet a lakásunkban, illetve eláruljuk, milyen színek számítanak trendinek idén ősszel.

A borongósabb, hidegebb idő nagy hatással van a közérzetünkre is. A kinti programokat felváltják a beülős esték, így egyre több időt töltünk otthonunkban. Hogy kellemesen érezzük magunkat a négy fal között is, célszerű a lakásunk hangulatát is az évszaknak megfelelően változtatni.

2017 őszi trendszínek

Ugyan erre az évre a lombzöldet választották meg 2017 színének, ősszel inkább a sötétebb és melegebb tónusok kerülnek előtérbe. Ettől függetlenül a zöldnek a smaragd és méregzöld árnyalata nagyon trendi, de a világvezető lakberendezési cégek mégis a burgundi és pasztell pink árnyalatokat részesítik előnyben az idei évben. Amellett, hogy eleganciát és intimitást sugallnak ezek a színek, rendkívül jól kombinálhatóak az alap árnyalatokkal, például a szürkével és a feketével.

Párnákra fel!

Talán a párna az a lakáskiegészítő, amely kis anyagi ráfordítást igényel, mégis nagy változást hoz az otthonunkba. Kombináljuk bátran az egyszínű párnákat mintás vagy struktúrában eltérő darabokkal. A sötétebb színek ugyan meleg hatással bírnak, ám figyeljünk oda, hogy ne legyen túl komor az összkép. Emiatt használjunk pár világosabb, de nem túl erőteljes árnyalatokat lazításképp.

Szőrmék minden mennyiségben!

A szőrme nem csak a divatban, de a lakberendezésben is nagy teret hódít. A hosszú szálú, szintetikus szőrök lehetnek akár takarók, párnák vagy kisebb szőnyegek is. Az esztétikai szépségük mellett, puhaságot és természetes érzetet kölcsönöznek a térnek. 

Dekoráljunk ősziesen!

A melegséget és puhaságot adó kiegészítők mellett, ősszel sokkal több fényt is igénylünk a négy fal között, így előkerülnek a mécsestartók és a különböző hangulati fényforrások. Ha beltéren is vágyunk némi természetességre, akkor helyezzünk őszi terméseket szép tálakba, de virágokkal is dekorálhatjuk az étkező- vagy dohányzóasztalunkat.

Bemutatótermünkben már mi is ráhangolódtunk ezekre az árnyalatokra, így nálunk egyből beszerezhetitek az őszi trendek kiegészítőit.

Lakberendező vagyok.
Minden projektet személyesen kísérek, minden ügyféllel személyesen tartom a kapcsolatot.

Foglaljon időpontot egy személyes találkozásra »