Blog

Függönyözési és textildekorációs workshop

2017. September 14.

Szeretnél még többet megtudni a függönyökről? Nem tudod, hogy milyen anyagot válassz sötétítőnek? Kíváncsi vagy a legújabb függönyözési megoldásokra és trendekre? Vegyél részt Müller Mónika függönyözési és textildekorációs workshopján szeptember 28-án, 17:00 és 20:00 óra között! 

Függönyözési kalauz

2017. September 7.

A függönyözés és árnyékolás talán egy olyan szegmense a lakberendezési folyamatoknak, amelyet sokan megtervezés nélkül a végére hagynak, pedig a legtöbb esetben igen fontos megtalálni a helyiség fényviszonyainak megfelelő, és dizájnban is passzoló árnyékolót.

Aktuális munkánk: Belvárosi mini-lakás

2017. August 24.

Az iskolaszezon kezdetével több szülő is úgy gondolja, hogy hosszú távon jobban megéri egy kisebb lakást venni egyetemista gyerekei számára, mint bérelni. Ezzel a most bemutatott lakás tulajdonosai is egyetértenek, akik egy nagy lakást bontottak ketté gyermekeik részére.

Elkészült munkánk: Színesen skandináv lakás

2017. August 10.

A következőkben egy már elkészült projektünkbe adunk bepillantást, aminek a képeit már a Lakáskultúra januári számában is láthattátok. Most bevezetünk Benneteket a tervezés és a kivitelezés folyamataiba, előtte-utána képekkel, valamint némi stíluskalauzzal.

Fókuszban a terasz

2017. July 27.

Így a nyár derekán, akarva-akaratlanul is egyre több időt töltünk a szabadban. Napközben szívesen napozunk egy kényelmes nyugágyon, a kellemes esti órákban pedig kerti grillezésre csábítjuk a barátokat. Szerencsére már egyre színesebb a kültéri dekorációk, bútorok és textilek palettája, amiket az alábbi bejegyzésben foglaltunk össze.

Mindenünk az utazás!

2017. July 13.

Legyen vízpart vagy városi kalandozás, a nyár egyértelműen az utazásról szól.  A nyaralásról visszatérve sokakban még hosszú idők múlva is élénken élnek az élmények és a csodálatos helyszínek emlékképei. Az egzotikus tájak, pezsgő nagyvárosok és távoli kultúrák a lakberendezési márkákat is megihlették, ezért már számos formában hozhatjuk be az otthonunkba az utazás élményét.

Nagypolgári extravagancia

2017. June 29.

A budapesti nagypolgári lakások mindig tele vannak új lehetőségekkel. Ezzel az ötvenes évei végében járó házaspár is tisztában volt, amikor megvásárolták ezt a 140 négyzetméteres budai lakást.

Megjelentünk a januári Otthon magazinban

2016. January 13.

Müller Mónika legújabb munkáját megtaláljátok a januári Otthon magazinban.

A hideg közeledtével

2016. January 13.

A hideg közeledtével szívesen vesszük körül magunkat otthonunkban meleg és puha dolgokkal. A Serge Lesage magas minőségű designszőnyegeiért látogasson el stúdiónkba.

Élitis tapéta újdonságok

2016. January 13.

Merészség, innováció, és minőség. 
Ezekkel a szavakkal lehet jellemezni a francia Élitis legújabb tapéta kollekcióját. 

Lakberendezés. Minden egy helyen a tökéletes otthon kialakításához.