Blog

« Vissza a bejegyzésekhez

Nagypolgári extravagancia

A budapesti nagypolgári lakások mindig tele vannak új lehetőségekkel. Ezzel az ötvenes évei végében járó házaspár is tisztában volt, amikor megvásárolták ezt a 140 négyzetméteres budai lakást.

A tulajdonosok már az előző otthonukat is Müller Mónikával terveztették meg, így tudták, hogy most is egy minőségi és egyedi enteriőrt fognak kapni. Az ingatlan egy, a múlt század elején épült, körfolyosós budai társasházban található. A lakás régen egy nagypolgári család tulajdona volt, ami több kisebb helyiségre volt tagolva, cselédszobával kiegészítve. Fő cél tehát egy olyan enteriőr kialakítása volt, amely teljes mértékben alkalmazkodik a mai modern életformához. Több funkcionális helyiség is felcserélődött, valamint falak is lettek bontva.

A műkedvelő és dizájnra nyitott házaspár egy trendkövető, de mégis időtálló lakást szeretett volna, elkerülve a szokványos bézs és kissé unalmas árnyalatokat. Nem riadtak vissza az erőteljesebb színektől és mintáktól sem. Ezt bizonyítja az ebédlő sötétkék fala, illetve az extravagáns Cole & Son tapéták a különböző szobákban.

A megrendelők nagyon szeretik a fekete-fehér színkombinációt, ezért a fürdőszobában és több egyedileg tervezett bútoron is visszaköszön ez a két szín.

A tulajdonosok szívesen tartanak nagyobb összejöveteleket, ezért fontos volt számukra, hogy átjárhatóak és szellősek legyenek a terek, ahol nagyobb társaságot is tudjanak majd fogadni. Épp ezért lett kialakítva egy hatalmas konyha, ami egy légtérben van a nappalival és az étkezővel.

A lakás teljes gépészeti cserén is átesett, így geotermikus fűtés lett bevezetve, a nyílászárokat is korszerűsítették, valamint a konyhában is a legmodernebb gépek kaptak helyet. A következő hetekben megtörténik a teljes bútorozás és dekorálás, így a végeredményt elsőként Veletek fogjuk megosztani.

A lakásban használt tapéták, festékek, bútorok és kisebb kiegészítők megvásárolhatóak bemutatótermünkben. Íme egy kis ízelítő:

 

Lakberendező vagyok.
Minden projektet személyesen kísérek, minden ügyféllel személyesen tartom a kapcsolatot.

Foglaljon időpontot egy személyes találkozásra »