Blog

AKTUALITÁSOK

Elkészült munkánk: Színesen skandináv lakás

A következőkben egy már elkészült projektünkbe adunk bepillantást, aminek a képeit már a Lakáskultúra januári számában is láthattátok. Most bevezetünk Benneteket a tervezés és a kivitelezés folyamataiba, előtte-utána képekkel, valamint némi stíluskalauzzal.

Fókuszban a terasz

Így a nyár derekán, akarva-akaratlanul is egyre több időt töltünk a szabadban. Napközben szívesen napozunk egy kényelmes nyugágyon, a kellemes esti órákban pedig kerti grillezésre csábítjuk a barátokat. Szerencsére már egyre színesebb a kültéri dekorációk, bútorok és textilek palettája, amiket az alábbi bejegyzésben foglaltunk össze.

Mindenünk az utazás!

Legyen vízpart vagy városi kalandozás, a nyár egyértelműen az utazásról szól.  A nyaralásról visszatérve sokakban még hosszú idők múlva is élénken élnek az élmények és a csodálatos helyszínek emlékképei. Az egzotikus tájak, pezsgő nagyvárosok és távoli kultúrák a lakberendezési márkákat is megihlették, ezért már számos formában hozhatjuk be az otthonunkba az utazás élményét.

Nagypolgári extravagancia

A budapesti nagypolgári lakások mindig tele vannak új lehetőségekkel. Ezzel az ötvenes évei végében járó házaspár is tisztában volt, amikor megvásárolták ezt a 140 négyzetméteres budai lakást.

Megjelentünk a januári Otthon magazinban

Müller Mónika legújabb munkáját megtaláljátok a januári Otthon magazinban.

A hideg közeledtével

A hideg közeledtével szívesen vesszük körül magunkat otthonunkban meleg és puha dolgokkal. A Serge Lesage magas minőségű designszőnyegeiért látogasson el stúdiónkba.

Élitis tapéta újdonságok

Merészség, innováció, és minőség. 
Ezekkel a szavakkal lehet jellemezni a francia Élitis legújabb tapéta kollekcióját. 

Lakberendezés. Minden egy helyen a tökéletes otthon kialakításához.